OVER GERSER

Dat GERSER Rotterdams is wel duidelijk, maar een vermelding in de Dikke van Dale is het nog niet waard. Het is straattaal en net buiten de grenzen van 010 zegt men ook wel GAAF, TOF of LEUK. GERSER is niet alleen een uitdrukking maar staat ook symbool voor de gedrevenheid, creativiteit en het enthousiasme wat ik iedere dag met veel plezier deel met iedereen die er voor open staat.

GERSER is een jong, creatief en Rotterdams media bureau, opgericht in 2013 en gevestigd in Rotterdam-Zuid. GERSER helpt bedrijven, organisaties, instellingen en andere partijen met het bedenken en realiseren van crossmediale strategieën, concepten en marketingplannen evenals media uitingen.

Communiceren doen we continu. Alhoewel Wikipedia nog geen vaste definitie heeft voor ‘crossmedia communicatie’ , weet ik dat het een onmisbare factor is, of wordt voor iedere ondernemer, organisatie en bedrijf. Door de krachten van verschillende media te combineren en zo elkaar aan te vullen, zorg je voor (meer) betrokkenheid, en interactie met jouw doelgroep.

Aan de hand van jouw wensen en doelen maak ik een crossmediale media-strategie, marketingconcept en/of media uitingen waardoor je een groter bereik kan creëren, meer interactie kunt beleven met je doelgroep, en de resultaten van je online marketing beter meetbaar zijn.

Alles met het Rotterdamse enthousiasme en de creativiteit van GERSER.

Samengevat:

–  Creatieve concept ontwikkeling van online en offline vraagstukken
–  Social Media realisatie: Creatie, strategie, content, productie en beheer
–  Content productie
–  Spreker

Heb jij vragen, interesse of advies nodig? Neem gerust contact op met mij via Ronald@gerser.nl

GERSER Media
06 52 87 84 87
ronald@gerser.nl
www.ronaldschouten.com