LIKE JE WIJK – ROTTERDAMS BUURTPLATFORM Online & Offline | branding Identity | Social Work | Crossmedia platform

Stichting Like je Wijk is een Buurtplatform dat zich richt op de positieve ontwikkelingen in zeven Rotterdamse wijken. Dit wordt met veel enthousiasme, kennis en ambitie gedaan. Door middel van crossmediale communicatie verbindt Like je Wijk de buurt met elkaar. Door gebiedsgericht te bouwen aan een groot bereik en een sterk netwerk via de wijkwebsite, de daaraan gekoppelde Facebook pagina’s, Twitter en Instagram accounts, is Like je Wijk een onmisbaar communicatiemiddel voor bewoners, organisaties en overheden in de wijken.

Like je Wijk biedt actuele en positieve berichtgeving op de plek waar het hoort, namelijk in de buurt zelf. Like je Wijk werkt samen met alle betrokkenen in de wijk en bouwt ook samen met hen aan de juiste berichtgeving.

Iedereen die zich betrokken voelt bij Like je Wijk kan meewerken. Deze betrokkenen kunnen een actieve rol krijgen binnen Like je Wijk door mee te helpen aan het maken van positieve en trotse berichtgeving die gebiedsgericht gepubliceerd wordt. Met een positieve insteek en door middel van samenwerking krijgen alle Rotterdammers een stem in hun eigen wijk en kunnen zij deze met z’n allen weer een stukje beter maken. Dit zorgt ervoor dat Rotterdammers samen de handen uit de mouwen steken, zich betrokken en verbonden voelen, positiviteit uitdragen en trots kunnen en mogen zijn op hun wijk.

Like je Wijk is op dit moment actief in : Beverwaard, Bloemhof, Hordijkerveld, Lombardijen, Vreewijk, Hillesluis en Pendrecht

GA NAAR LIKEJEWIJK.NL